Öğrencilerimizden Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy İçin Anlamlı Etkinlik

28 Ara

• Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü
  • Tüm Duyurular

Cumhurbaşkanlığı Makamı tarafından 2021 yılının Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy’u anma yılı olarak ilan edilmesi kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Fevzi KARADEMİR danışmanlığında gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde, üniversitemiz kampüsünde ve şehir merkezinde stantlar açan öğrencilerimiz; sesi çağları aşan ve insanlığın ortak değeri haline gelen büyük şairimiz Yunus Emre ile İstiklal Marşımızın yazarı, vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un biyografilerini ve düşüncelerini özetleyen broşürler dağıttı.

Şairlerin şiirlerinden örnekler de paylaşan öğrencilerimiz, onların duygu ve düşünce dünyasının halka aktarılmasına vesile olarak takdir topladı.