2021-2022 Yılı Oryantasyon Eğitimi

25 Kas

• Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü
  • Tüm Duyurular

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı olarak,  11 Kasım 2021 tarihinde, 2021-2022 yılı eğitim öğretim dönemi itibariyle bölümümüzde öğrenim görmeye başlayan öğrencilerimizle birlikte geçen iki senede pandemiden dolayı uzaktan eğitim alan öğrencilerimize İstiklal Konferans Salonunda oryantasyon eğitimi düzenledik. Bu eğitim kapsamında üniversite ve bölümümüzün işleyişi, kampüs tanıtımı, kariyer planlama ve akademik süreçler ile ilgili bilgiler aktarıldı. Oryantasyon eğitiminde bölüm başkanımız Prof. Dr. Fevzi KARADEMİR, Ana Bilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Onur ER ile birlikte öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Elif Emine BALTA, Dr. Öğretim Üyesi Hakan SARITİKEN ve Dr. Öğretim Üyesi Yahya AYDIN öğrencilerimize eğitim hayatları ve mesleki planlamalarıyla ilgili tavsiyelerde bulundular.